BejelentésKÖSZÖNTJÜK A KECSKEMÉTI ELADÓ INGATLANOK WEBOLDALUNKON
Ingatlan értékesítés közvetítői jutalék nélkül.

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


ingatlanosmg


Köszöntjük a Weboldalunkon.Ezen a Weboldalon igyekeztünk minél több hasznos információt összegyűjteni Önnek.


Spórolja meg az ingatlanközvetítők százezres, sokszor milliós jutalékát! Miért dobnád ki a pénzt az ablakon, ha nem, muszáj?
Egy sikeres csapat vagyunk, akik korábbi több éves szakmai tapasztalataikat és mértékadó értékesítési statisztikákat felhasználva alkottak egy Web oldalt, amelyen rendkívül költség hatékony és ügyfélbarát szolgáltatást nyújtanak azon ügyfelek számára, akik nagy hatékonysággal szeretnék eladni ingatlanjukat, de az ingatlanügynökségek díjazását irracionálisan magasnak találják.


Ingatlant vásárolna? Válasszon kínálatunkból!
Web oldalainkon lévő ingatlanok 0 % jutalékot tartalmaz. Így Önnek, mint vásárlónak több százezer forintos megtakarítást jelent. Ingatlan web irodánk kínálatában eladó lakások, családi házak, sorházak, építési telkek és üzleti célú ingatlanok szerepelnek. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, ellenőrizzük és frissítjük. Az ingatlanokat kizárólag személyes adatrögzítéssel és helyszíni fotók készítésével vesszük fel kínálatunkba, így a lehető legteljesebb képet adjuk az érdeklődőknek az ingatlanról. Közvetlenül az ingatlan tulajdonosokkal tárgyal. A minőségi ingatlanközvetítésre helyezzük a hangsúlyt.


Eladná ingatlanát? Állunk rendelkezésére!
0% közvetítői jutalék, ami Önnek több százezer forintos megtakarítást jelent. Egyedül álló értékesítési módszer Magyarországon! Csak a szolgáltatásainkért kell fizetni-e, ami töredéke az ingatlan közvetítők magas jutalékaikkal szemben. Szerződésünkben nem szerepel kizárólagosság, így Ön is értékesítheti ingatlanát (esetleg bevonhat más közvetítőt is). Sikeres megegyezés esetén - igény szerint - a hitelügyintézés és ügyvédi közreműködés partnereink által biztosított.


Cégünk 1995 óta működik sikeresen a kereskedelem , szolgáltatások, ingatlan értékesités, biztosítási és hitelek ügyintézése területén. Sikerünk alapja, munkatársaink széleskörű szakmai tapasztalata, amely az elmúlt évek gyakorlatában hatékonyan segítette ügyfeleink magán és üzleti sikereit.
Kapcsolati hátterem révén, a pénzügyi tanácsadás és ingatlan értékesités keretein belül elérhető szolgáltatásokat komplexen kínálom ügyfeleim számára. Így legyen szó biztosításról, befektetésekről, hitelről, megtakarításról,vagy bármilyen más pénzügyi kérdésről, én és kollégáim mindenben szívesen állunk rendelkezésére.
Amennyiben maradt még kérdése a weboldal elolvasása után, vagy úgy dönt, hogy minket tisztel meg a bizalmával, akkor ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!